Feestzaal

Feestzaal

BELANGRIJK! Momenteel zijn er veel aanvragen voor onze feestzaal. Stuur gerust een mailtje met de details van jouw feest en wij kijken of dit mogelijk is.

Zoek jij naar een gepaste locatie voor jouw trouwfeest, babyborrel, personeelsfeest, … ? Kies uit één van onze formules en organiseer het feest naar jouw wens!

Wij beschikken in de Bouwelhoeve over een ruime feestzaal met tuin, met een capaciteit van 100-150 personen (diner tegenover walking diner).

Huurprijs

In de huurprijs is inbegrepen: energie, tafels, stoelen en opkuis. De keuken is alleen toegankelijk voor eigen personeel en wordt niet mee verhuurd. Ook werken wij niet met externe traiteurs, maar enkel met onze eigen kok, die het menu van jouw feest tot in de puntjes zal verzorgen.

Bij het huren van onze feestzaal voor een evenement, hoort er steeds minstens één persoon van onze bediening aanwezig te zijn.

Heeft u interesse in het huren van onze feestzaal? Stuur ons een mailtje via info@bouwelhoeve.be met de details van jouw feest (gelegenheid, aantal personen, datum, … ).

Wij sturen jou onze prijslijst inclusief all-in formules door. Samen kijken we of de zaal nog beschikbaar is op jouw gewenste datum & maken we er een feest van om niet te vergeten!